... Ei leivota, mutta siivotaan. Ja pakataan. Tavaran määrä on aivan käsitämötön. Heti kun sitä luulee, että nyt on suurin osa tavaroista pakattuna, niin jostain kaapinkolosta tulee yllätyksiä. Mitä pitemmälle pakkaaminen etenee, sitä hankalammaksi se muuttuu. Sohva, sängyt ja astiat on kohtuu helppo pakata, mutta loppua kohti tavaroiden monimuotoisuus vaan lisääntyy. Pitää tehdä tiukkoja päätöksia ottaako tavaran mukaan, laittaako jonnekkin säilytykseen vai pistääkö menemään.

Kynnys heittää rojua menemään laskee koko ajan. Jos olisi nykyisellä mielentilalla pakannut 2-viikkoa sitten, niin mökille olisi mennyt huomattavasti vähemmän tavaraa säilytykseen.

Lauran vanhemmat tuovat farmariautolla kuorman tavaroita Tukholmaan ensi viikonloppuna. Tietenkin näyttää nyt siltä, että tavaraa on liikaa ja liian väljästi pakattuna. Taas rojua roskiin :) Tässä mietityttää miten 2 kuukauden päästä saamme tavarat muutettua paikkaan X kun meidän vuokrasopimus loppuu... Mahdoton tehtävä - Tom Cruise paikalle!

Jos haluaa hankkia edullisesti viellä syksyksi sähkögrillin, niin ottakaa yhteyttä. Huomenna DL!