Asunto alkaa jo näyttämään konkurssiin menneen huonekaluliikkeen varastolta. Pahvilaatikoita on joka paikassa ja kirjahyllyt ammottavat tyhjyyttään. Muutenkin kaaos on kohtuullinen.

Kunnon konkurssipesän tapaan tavaroita on hävitetty urakalla. Tässä saldoa:
  • 9 muovipussillista vaatteita UFF:n laatikkoon
  • 5 muovipussillista koulupapereita paperinkeräykseen
Tavaran määrä on käsittämätöntä. Olemme asuneet tässä asunnossa noin 10 kuukautta. Kävimme kaikki tavarat läpi tahoillamme ennen muuttamista yhteen. Näyttää siltä, että seula heittää pois tavaroita oli paljon harvempi silloin. Harmittaa kuitenkin heittää pois hyvää tavaraa. Mikäli jollain on tarvetta toimisto ja ruokatavaroille, niin saa ilmoittaa itsestään ja tulla noutamaan.

Huonekasvit näyttävät tulevan kanssa ongelmaksi. Ei niitä raaskisi heittää pois. Kuitenkin kaikilla, ja varsinkin vanhemmillamme, on jo kämpät täynnä kaikkea vihreää joten kasvuston dumppaaminen on hankalaa. Tilannetta ei helpota tietenkään keväällä aloittamani puutarhanhoitoharrastukseni. Nyt ikkunalaudat on täynnä chiliä, basilikaa ja kaikenlaisia roikkoja. Saa myös noutaa pois talvehtimaan.

Asuntomme tuntuu tosiaan olevan kuin käänteinen musta-aukko. Materiaa syntyy tyhjästä. Samoin todistetuksi tulevat termodynamiikan 2. pääsääntö: Epäjärjestys lisääntyy ajan fuktiona...