Perjantaina oli kampusalueen opiskelija-asunnossa solubileet. Sinne mut ja Lauran kutsui ruotsintunnilta tuttu semi-ranskalainen Astrid. Paikallisiin ei tullu kauheesti tutustutta, mutta kuitenkin pääsi taas natiivien kanssa ruotsia puhumaan. Oli erittäin hauska päästä vähän viihteelle ja nähdä uusia naamoja.

Lauantaina sain asunnonvuokraajaan yhteyttä. Tekstiviestillä. Laitoin sille, että olisi erittäin tärkeä tietää onko se ylipäätänsä vuokraamassa kämppää meille. Seuraava viesti tuli takaisin: "Jag kan inte då det blivit strul med pengar o avtal åker om en.halv mänad". Että näin. Mammalla ei ole ollut mitään pokkaa sanoa aikaisemmin, että ei vuokraakkaan kämppää. Perjantaina soitin 2 kertaa. Toisella kerralla sanoi, että soittaa tunnin päästä. Illalla sanoi että vie kaveria autolla kotiin ja soittaa sitten un pääsee kotiin. Ihme idiootteja sitä pystyykin omistamaan asunnon...

Ei muuta kuin uutta asuntoa metsästämään...

Sitten perus juttuja: Telkkarissa pyörii Festis Deluxe-mainos. Siinä "venäjän rikkain"-mies mainistaa juomaa. Hauska mainos, mutta kun näkee jonkun vaikka luennolla vetävän esim "Festis Deluxe - Lust" juomaa niin sitä pitää ihan idioottina. NjetVoka!

Tosiaan juoman 2 makuvaihtoehtoa on "Deluxe Lust" ja "Deluxe Doctor". Siitä voi sitten miettiä missä menee tuotteen ja markkinoinnin raja. Osta juoma, minkä makua ei ole edes mitenkään määritelty! Uskomattoman hienoa.

Tässä linkki, josta voi itse tuomita mainoksen:  http://www.festis.se/festisdeluxe.html