Nyt on tenttiviikko, eikä ole koulua. Todella luksusta kun ei tarvitse lähteä renaamaan keskustaan joka päivä ja voi käyttää 1.5h ajastaan johonkin muuhun kun tunnelbaalla olemiseen.

Lukulokaatioksi on vakiintunut muutamana päivänä Kistan kirjasto, josta Laura taisikin jo jokupäivä kirjottaa. Lukuteho on jotain aivan muuta kun himassa. Kirjastossa aina välillä on jotain häiriötekijöitä. Esim. sunnuntaina melkeen leikkasi kiinni, kun teinipojankollot "lukivat" johonkin yläasteen kokeeseen. Tunnin jauhoivat jotain tyylii "Värdens bästä spelare är.." "...s rol i Barcelona är...". Tänään jollekkin huomautettiin puhelimeen puhumisesta, mutta sunnuntaina kollot saivat jauhaa tunnin skiittiä ennenkuin tädit meni niille vaikeena jotain sanomaa että "Det är här läsomrodet, om ni vill diskutera gå dit..."

Sitten mä epäilen, että kirjastossa on menossa joku yhteiskunnallispsykologinen kokeilu: Kahviautomaatissa on kokoajan 5kr rahaa laitettuna ja sen saa sietä viellä poiskin. Jos olisi oikein rosvo, niin siitä voisi ottaa sekä 5kr rahaa ja kahvin... Ehkä täällä tutkitaan asuinalueiden eroja niin, että kuinka paljon kahviautomaatista otetaan ilmaista kahvia / rahaa... Rauhallista oli automaatin ympärillä, joten voisi olettaa että tää Kista ei mikään pahin ghetto ole... Jossain muualla voi porukka olla kannujen ja säästöpossujen kanssa jonossa...