Täällä bloggaaminen on myös suosittua. Ehkä viellä suositumpaa kuin Suomessa. Ainakin laajempi skaala porukkaa kirjoittelee.

Suomessa ihmisiä kiinnostaa skandaaliblogit. Tyyliin "petän miestäni", "kerron taksikuskin arjesta", "olen maanisdepressiivinen lesbo", "olen IT-alalla", "Olen opiskelija ja myyn itseäni", "Tykkään neuloa pipoja ja tumppuja". Siinä onkin ainakin suomalaisten bloginlukijoiden suurin mielenkiinnonkohde. Ainakin blogilista:n top-, kuuma- ja yms. listojen mukaan. Mieletöntä sosiaalipornoa.

Pitää tosiaan tunnustaa, että ruotsalaisia blogeja ei ole tullut paljoa luettua. Sen kuitenkin huomaa, että täällä on sellaisia blogeja miljoona: "Olen välipalli nuori nainen ja tykkään vaatteista. Laitan blogiin joka päivä kuvia siitä millaisia ihquja muotivaatteita minulla on päällä. Lisäksi tykkään bilettää!". Ehkä Suomessa saman asian ajaa irkkigalleria.

Suomessa ei ole viellä blogikarttaa. Sinne voi rekisteröidä oman bloginsa, ja se näyttää kaupungin / kaupunginosan tarkkuudella alueella bloggaavat. Laitoin omani myös kaupunginosaani: Kista. Saa nähdä miten toimii...