Asuntotoimisto vastasi, että voimme asua täällä Kistassa joulukuun loppuun asti. Sen jälkeen KTH:n asuntotoimistolla loppuu vuokrasopimus Kista Gallerian opiskelija-asuntoyhtiön kanssa. Antoivat yhteystiedot sinne ja sanoivat että kannattaa kysyä niiltä haluavatko ne jatkaa sopimusta meidän kanssa.

Kistasta vastattiin, että voimme jäädä asumaan tähän ja tehdä sopimuksen toukokuun loppuun saakka. Hienoa! Ainoastaan kalustuksen kohtalo tulee selvittää. Mutta eiköhän senkin saa järjestettyä kuntoon.

Ruotsalaisten kanssa kun toiminen on uskomattoman joustavaa. Kun on itse tarpeeksi aktiivinen, niin saa ajettua läpi mitä uskomattimampia asioita. Suomalaisella jäykkyydellä täällä voi jäädä nuolemaan näppejään jos ei ole itse älynyt kysyä sitä mitä haluaa...

Tänään oltiin IKEA:ssa. Eipä poikennut paljoa muista. Hinnat oli noin 10x kruunuissa vs. Suomen eurohintoihin, joten valuuttakurssi rankasi lähes 7%. Toisaalta kun netistä katseli hintoja, niin jotkut maksoi suomessa 39 € ja täällä 299 SEK. Katselin myös IKEA:n hintatason Kiinassa. Ihan sama mitä täällä ja Suomessa. Siinä on katteet kohdallaan..! Rahaa paloi reissulla kohtuulliset 900. Täältä tähän.