Huomasin tänään, että minulla on koululla kaksi erillistä sähköpostiosoitetta. Toista voi käyttää erillisellä webbi-sähköpostiohjelmalla (ja kotoa perus-e-postiohjelmalla) ja toista toisella outlook-weppisähköpostiohjelmalla. Upeeta! Molempii on sama käyttäjätunnus, muuta toisen pääte on @kth.se ja toisen pääte on I.kth.se. Ii isolla ja niin kuin Industriell Ekonomi. Hienoa. Taas voi miettiä kuinka paljon enemmän hyötyä ja tehokkuuden lisäämistä tietotekniikka on tuonut maailmaan jos vertaa sitä kaiken sen synnyttämään "ylimääräisen" työn ja hankaluuksien määrään. Hienoa, kun harrastelijat ajanmittaan muuttuu ammattilaisiksi ja kaikenmaailma järjestelmäarkkitehdeiksi... Varsinkin yliopistoissa.

Ilmoitin tänään asuntotoimistolle, että jatkamme mielellämme asumista nykyisessä kämpässä. Olemme katseltu asuntoja yksityisiltä markkinoilta, mutta yllättävän hankala on löytää yksiötä kohtuullisen matkan päästä koululta (ts. Tukhoman keskustasta). Yllättävän joustavia asuntotoimistossa ovat kun vaan menee niille juttelemaan. Eilen kun kysyin toimistolta onko mahdollista jatkaa asumista tässä kämpässä, niin vastaus oli että pitää ilmoittaa tällä viikolla jos haluaa jatkoa... Ihme toimintaa. Pitää vaan käyttää järjestelmää raa'asti hyväksi.

Viikonlopuksi olisi suunitelmissa IKEA-retki. Varsinkin, jos tähän kämppään saa jatkoaikaa. Saa nähä minkälainen ihme se on täällä kotimaassaan...