Eilen ole vaihtareiden tervetulotilaisuus kaupungintalolla. Kuuma oli ja aikamoinen kaaos. Joku 1500 vaihto-oppilasta oli tungettu samoihin tiloihin, jossa syödään Nobeleiden jakamiseen liittyvä illallinen.

Tarjolla oli viiniä ja folköliä. Buffetissa oli mm. kalaa ja nakkeja. Tilaisuus kesti 2 tuntia, joka koostui kolmesta puheesta (yht. 15min) ja syömisestä/juomisesta/palloilusta.

Hilujen jälkeen kravatti pois kaulasta ja mentiin keskustaan baariin. Meitä oli 4 suomalaista ja kaksi saksalaista. Yhdeksän aikaan alkoi karaoke. Meno oli aika hulvatonta. Keski-ikä oli noin 20-vuotta. Porukka lauloi mm. rammstainia, madonnaa, michael jacksonia ja ruotsalaisia klassikoita. "Moonika, mo moo Moonika!". Normi meininki ja kivaa oli.

"Aamulla" herättiin siihen, että oveen koputettiin. Siellä olikin KTH:n yleismiesjantunen tuomassa sänkyjä ja tuoleja asuntoon. Oltiin nähty jamppa jo aikaisemminkin KTH:n asuntotoimistolla. Tyyppi oli kuin jostain ruotsalaisesta lastenohjelmasta lapputyöhaalareineen ja kaikkinee. Siinä sitten juteltiin sen kanssa kun se kokosin IKEA:n sänkyjä. Mukava tyyppi oli. Oli varmaan tyytyväinen kun auteltiin sitä ja tarjottiin kahvia.

Jamppa vitsaili aika paljon. Jos jostain sen jutusta ei ihan saanut selvää ja sitten näytti hämmästyneeltä niin se sanoin "Jag bara skojar!". Jep. Kun kysyin, ottaako se kahvinsa minkälaisena, niin se vastasi että voisi ottaa kahvin votkan kanssa. Tietenkin se käytti jotain ruotsalaista termiä kyseiselle kombinaatiolle. Noh, ei ollut votkaa, mutta selvisi että Pohjois-Ruotsissa se on tavallista. Skogbränd. Lappi kuin Lappi, sama meininki.

Hain TKK:n nettisanakirjasta vähän mikä voisi olla ruotsiksi / suomeksi kahvi votkan kanssa. Tuli seuraava hakutulos: Suomeksi kyseessä on tietenkin kahviplörö. Ruotsiksi sama on mm. gök, kaffegök, kaffehalva, kaffekask tai kask. Jamppa käytti sanaa kaffekask. Rakkaalle lapselle monta nimeä...