Vappu tulee myös Ruotsiin. Ainakaan KTH:n kampuksella vuoden ykkösjuhla ei ole näkynyt oikeastaan mitenkään. Ainakin jos vertaa Otaniemeen. Täällä paikalliset suuntaa Uppsalaan, me Otaniemeen!

Sundsvallissa on sitten kesäksi tehty seuraava sääntö vähentämään kesätapahtumiin liittyvää alkoholinkäyttöä: Folkölin ostaminen keskustan kaupoista on kielletty alle 25-vuotiailta. Rankka veto. Nyt ei sitten voi juoda itseään humalaan Sundsvallissa 3,5%-vahvalla oluella. Voisipa sanoa, että nyt on kyseessä melkein hurjin alkoholipoliittinen avaus sitten kieltolain. En kyllä ole oikein kenenkään nähnyt täällä ostavan kaupasta folköliä. Ainakin Kistan alkossa ihmiset kantavat Systenbolagetista erikoisvahvaa 10 prosenttista olutta. Eipä tartte käydä vessassa turhaan. Ja Systembolagetin aukiolopolitiikka (arkena kiinni klo 18 ja lautantaina klo 13) pitää huolen, että varastotasot on kotona pidettävä kohdillaan. Sehän se juomista vähentää...

Nyt on sitten saatu Perkkaalta asunto, joten ei siitä ei enään tarvitse jännätä. HOAS toteutti taas tiukkaa pelottelupolitiikka ja sähköpostikyselyyn vastasi, että Leppävaaran asunnot on erittäin suosittuja ja voi jonottaa jopa puoli vuotta. ...Ei tarvinnut :)